A KisBalatOnline megtekintésével Ön az alábbi feltételeket, információkat tudomásul veszi és elfogadja:

1. ADATKEZELÉS

1.1. Belépés A KisBalatOnline.hu weboldalra való belépéssel (ideértve az oldal böngészőben történő megnyitását) számítógépének egyes paramétereiről, illetve annak IP címéről feljegyzés készülhet. Ez esetben az adatok kizárólag statisztikai célokat szolgálnak, a KisBalatOnline technikai fejlesztés érdekében felhasználhatja azokat. Az IP cím és a naplófile egyes esetekben személyes adatnak minősülhet. A személyes adatokat felhasználási céljuk megszűnése esetén, vagy az Ön írásos kérelmére a KisBalatOnline megsemmisíti.

2. JOGOK ÉS FELELŐSSÉGEK

2.1. Szerzői jog A KisBalatOnline teljes tartalma (szöveg, kép, videó, hang, grafika, ábra, stb.) a szerzői jog védelme alatt áll. A KisBalatOnline weboldalon megjelenő tartalom (szöveg, kép, videó, hang, grafika, ábra, stb.) egészben vagy részben történő újraközlése, másolása, bárminemű kereskedelmi célú felhasználása kizárólag a Tulajdonos előzetes, írásos hozzájárulásával lehetséges.

2.2. Külső tartalom A KisBalatOnline által közzétett, harmadik fél szellemi alkotásait (szöveg, kép, videó, hang, grafika, ábra) felhasználni kizárólag az 1999. évi LXXVI. törvény keretein belül szabad. Minden, e korlátokat átlépő felhasználáshoz harmadik fél előzetes, írásos hozzájárulása szükséges. A KisBalatOnline.hu weboldalon megjelenő, harmadik fél szellemi alkotását képező bárminemű tartalomért (szöveg, kép, videó, hang, grafika, ábra, stb.) a KisBalatOnline.hu tulajdonosa felelősséget nem vállal.

2.3. Technikai hibák A KisBalatOnline teljes vagy részbeni letöltéséből, számítógépre mentéséből, tárolásából, teljes, vagy részbeni elérhetetlenségéből, esetlegesen felmerülő technikai és egyéb hibákból eredő bárminemű kárért a Tulajdonos felelősséget nem vállal.

2.4. Egyéb tartalom Az oldalon megjelenő harmadik fél általi ajánlatok, hirdetések, tájékoztatók, nyereményjátékok, linkek tartalma tekintetében a KisBalatOnline.hu tulajdonosa minden felelősséget kizár.

2.5. Külső linkek A KisBalatOnline weboldalon esetlegesen fellelhető, más weboldalakra mutató linkek tartalmáért, jogtisztaságáért, az ezeken elhelyezett hirdetések, ajánlatok, tájékoztatók, nyereményjátékok tartalmáért a KisBalatOnline Tulajdonosa felelősséget nem vállal.

2.6. Hitelesség A KisBalatOnline.hu Tulajdonosa folyamatosan arra törekszik, hogy a KisBalatOnline.hu weboldalon megjelenő tartalom (szöveg, kép, videó, hang, grafika, ábra, stb.) pontos és hiteles információkat nyújtson a látogatóknak, azonban a tájékoztatásból eredő károkért felelősséget nem vállal.

2.7. Jogviták A fenti felhasználási feltételekre a magyar jog előírásai az irányadóak. Amennyiben vita esetén a felek békésen megegyezni nem tudnak, a területenkénti illetékes bíróság perértéktől függő kizárólagos illetékességének vetik alá magukat.

 

 

 

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.